fbpx
Home
Reserveren
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Even op adem komen van de hedendaagse drukte. In de prachtige polder de Ronde Hoep, gelegen tussen de dorpjes Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude, alwaar de drie riviertjes "De Bullewijk", "De Holendrecht" en "De Waver" samenkomen vindt u ons uniek gelegen restaurant. Op slechts tien minuten van Amsterdam, Amstelveen en de RAI.
Uitkijkend over water en weiland ziet u de skyline van Amsterdam Zuidoost met de Johan Cruijff ArenA / Amsterdam ArenA, Afas live, Ziggo Dome, de tent van Cirque du Soleil en de toren van Fletcher Hotel Amsterdam. In deze landelijke omgeving, op één van de mooiste plekjes van Nederland, kunt u bij de familie Leurs en medewerkers genieten van een pure, verse en ambachtelijke internationale keuken, met Hollandse invloeden.  

Mooie wijnen, een warme, sfeervolle en romantische ambiance en attente, vriendelijke gastvrouwen zullen ervoor zorgen dat u in een ontspannen sfeer een geweldige ervaring beleeft. En nog steeds ruim en gratis parkeren...

De Voetangel. Dat eten... die gastvrijheid... dat uitzicht!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok