Dinerkaart
Reserveren

Koude voorgerechten

Oesters Zeeuwse Creuse nr.2 rauw € 3,50
of gegratineerd met spinazie en oude kaas € 4,00

 

Zeebaars & Parmezaan € 11,50
gemarineerd met limoen en sambai / Parmezaanse kaas shiso's / crème fraîche

 

Carpaccio € 11,75
dun gesneden rundvlees / pestomayonaise / Reypenaer kaas rucola / pijnboompitten
met 12 jaar oude aceto balsamico en eendenleverkrullen € 16,50

 

Terrine van gekonfijte eendenbout € 12,00
vijgen compote / eendenlevermousse / roodlof / focaccia

 

Steak Tartaar € 12,75
gehakte runderbavette / crème van oester / zacht gegaarde eierdooier / bundelzwam /  rauwe champignons

 

'Pizza' tonijn € 13,50
yellowfin / filodeeg / wasabicrème / kruidensla / wasabinootjes

 

"Holendrechter" € 15,00
gerookte paling / zalm / makreel / Granny smith / haringkaviaar crème fraîche

 

Proeverij “de Voetangel” € 16,00
selectie uit onze voorgerechten

 

Warme voorgerechten

 

Traditionele Voetangel uiensoep € 8,50
gegratineerd met kaas


Soep van de dag € 8,50

Gebakken coquilles € 16,75
structuren van pompoen / witlof / hazelnoot / saus van Pedro-Ximénez

'Veensteker' € 17,50
gebakken eendenlever / brioche / bloedworst / appel / appelstroopjus

 

Hoofdgerechten / Vis

Vis van de dag  dagprijs

 

Gebakken skreifilets € 23,75
gestoofde groene kool / aardappelpuree / rode biet / bitterbal van Beemster kaas / groene kruidensaus

 

Gamba's van de plaat (6 st.) € 24,50
paella rijst / chorizo olie

 

Hoofdgerechten / Vlees

Hollandse boeren-eendenborst filet € 22,00
gebakken / afgelakt met honing / gebakken witlof / smeuïge polenta met knoflook / hazelnoot / dragonjus

 

Iberico wang € 22,50
zacht gegaard / knolselderijmousseline / gemarineerde pruimen gambadumpling / crunch van amandel, merg en vanille / jus

 

Kalfslende € 23,75
gebakken / met gekonfijt kalfsvlees / sojaboontjes / pastinaakcrème krokante aardappel / kalfsjus met sambai

 

Lamsvlees op drie manieren € 24,75
gebakken koteletjes / gebraden rump / zacht gegaarde schouder cassoulet (witte bonen, tomaat, knoflook, rozemarijn)

 

“Voetangel klassiekers”

Draadjesvlees van Oma Leurs € 19,50
stamppot andijvie / spekjes

 

'Turfjes' € 26,75
twee biefstukjes van de ossenhaas / ratatouille / roseval aardappel stroganoffsaus

 

'Polderjongen' (± 350 gr.) € 32,00
smaakvolle ribeye van Simmentaler rund / peterselie-knoflookboter / huisgemaakte friet

 

Bij alle hoofdgerechten serveren wij groenten- en aardappelgarnituren,
u kunt eventueel als extra een puntzak huisgemaakte frites of een schaaltje groenten bestellen (€ 3,75)

 

Vegetarische voorgerechten

Romige courgettesoep € 8,50
gremolata

 

Groenten terrine € 9,50
ingelegde groenten / yuzu-mangovinaigrette

 

Geitenkaas € 9,75
vijgencompote / gemarineerde rozijnen / 12 jaar oude aceto balsamico / krokant van kletzenbrood

 

Panna cotta van avocado € 11,50
tapenade van gedroogde tomaat / crème van buffel mozzarella / macademianoot

 

Vegetarische hoofdgerechten

Crêpe met paddenstoelen € 15,00
roomkaas / morillejus

 

Taleggio 'kaassoufflé'€ 15,00
groene asperge / bietenketchup / basilicumsaus

 

Truffel risotto 18,00
gepocheerd eitje / rucola / Parmezaanse kaas / verse truffel

 

Desserts

Europese Kazen € 14,50
Charolais de chèvre / Vacherin Mont d'Or / Appenberger Mutschli / Braciuck / Roncari blue / Oudhollandse appelstroop / Kletzenbrood
incl. glas Kopke Late Bottled Vintage port 2012 € 19,50

 

Crème brûlée € 8,75
vanilleroomijs

 

'Duo Penotti ' € 8,75
witte en pure chocolademousse / Frangelico parfait / hazelnootkrokant

 

Citroentaartje € 8,75
merengue / sinaasappelkwarkijs / huisgemaakte limoncello

 

Gepocheerde appel € 8,75
karamel / kaneelijs / crumble

 

Chocolade lavacake € 8,75
ananas en witte chocoladevulling / kokosroomijs

 

Huisgemaakte ijssoorten (3 ijsbollen) € 8,25
onze patissier maakt elke dag vers ijs van de beste natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen:
vanille- / sinaasappelkwark- / kaneelroomijs
per bol € 2,75

 

Grand Dessert (vanaf 2 pers) p.p. € 9,75

Bonbons van bonbonatelier Limmen ( 4 stuks) € 6,50