Dinerkaart
Reserveren

Koude voorgerechten

Oesters Zeeuwse Creuse nr.2 rauw € 3,00
of gegratineerd met spinazie en oude kaas € 3,50

Carpaccio € 11,75
dun gesneden rundvlees / pestomayonaise / rucola / Reypenaer kaas / pijnboompitten
met 12 jaar oude aceto balsamico en eendenleverkrullen € 16,50

Serranoham & Salade van Waldorf € 11,75
knolselderij / appel / walnoot / eendenlevercrème / truffelmayonaise

Wildpaté € 12,75
gemarineerde pruimen / krokant van kruidkoek / pistache / pompoencrème

Schotse zalm Tandoori € 13,50
zacht gegaard in tandoorikruiden / spinazie / kruidensla spekdressing

"Holendrechter" € 14,75
gerookte paling / zalm / makreel / Granny smith / haringkaviaar crème fraîche

Tonijntartaar € 15,00
soja-emulsie / wakame / nori kroepoek / zoetzure komkommer

Proeverij “de Voetangel” € 16,00
selectie uit onze voorgerechten

 

Warme voorgerechten

Traditionele Voetangel uiensoep € 8,50
gegratineerd met kaas

Wildbouillon € 8,50
paddenstoelen / bieslook / Madeira

"Wildpeper" € 13,50
stoof van wild / bladerdeeg / portsiroop

Zee & Land € 14,50
kroketjes van gamba's / geroosterde coquille / pastinaakzalf / spinazie Hollandaisesaus

 

Hoofdgerechten / Vis

Vis van de dag  dagprijs

Gamba's van de plaat (6 st.) € 25,50
gewokte bimi / bosui / bospeen / mie / zoetzure saus

Gebakken Noordzeetong (± 450 gr.) € 35,00
gebakken in roomboter / romige prei

 

Hoofdgerechten / Vlees

Beemster Big € 21,00
krokant buikspek / worstje / rilette / zalf van pastinaak / ingelegde spitskool / saus van grove mosterd

Kip & Eend € 21,75
maïskipfilet gevuld met confit van boerderij-eend / bitterbal van eendenbout / risotto met witlof en kaas, roodlof, waterkers

Fazant € 23,50
gebraden filet / gestoofd boutje / Riesling-zuurkool / puree gebakken spek

Hertenbiefstuk € 25,50
rode kool / appel / puree met mierikswortel / laurierjus

Wildschotel € 27,50
filet van de hazenrug / hertenbiefstuk / wildzwijnfilet / romige schorseneren / paddenstoelen / chips van schorseneren / portsaus

Denkt u eraan dat ons (Oost-Europees) wild ècht wild is geweest en u een hageltje in het vlees kunt aantreffen.

 

“Voetangel klassiekers”

Draadjesvlees van Oma Leurs € 18,50
stamppot andijvie / spek

'Turfjes' € 26,00
twee biefstukjes van de ossenhaas / haricots verts / champignons / aardappelrondo / gevriesdroogde paprika / stroganoffsaus

'Polderjongen' (± 350 gr.) € 29,00
smaakvolle ribeye van Simmentaler rund / peterselie-knoflookboter / huisgemaakte friet

Bij alle hoofdgerechten serveren wij groenten- en aardappelgarnituren,
u kunt eventueel als extra een puntzak huisgemaakte frites of een schaaltje groenten bestellen (€ 3,75)

 

Vegetarische voorgerechten

Zuurkoolsoep € 8,00

Hummus € 8,75
ingelegde groenten / krokante kikkererwten / papadum

Waldorfsalade € 9,50
knolselderij / walnoot / appel / rozijnen / citrusmayonaise

Carpaccio van rode biet € 11,50
peer / roquefort / waterkers

 

Vegetarische hoofdgerechten

"Farinata" € 16,00
kikkererwten-pannenkoek met gebakken wilde spinazie / rode ui gorgonzola / geroosterde hazelnoot

Paddenstoelen ragout € 16,00
bladerdeeg / schorseneren / groentenchips

Kaasfondue € 21,00
fontina / gorgonzola / rauwe groenten / grappa / brood

 

Desserts

Hollandse Kazen € 14,50
Skaepsrond / Witte van Köning / Oudwijker Fiore Authentique Blauw / Grutte Grize Oudhollandse appelstroop / Kletzenbrood
incl. glas Kopke Late Bottled Vintage port 2012 € 19,50

Crème brûlée € 8,75
vanilleroomijs

Chocolade lava cake € 8,75
passievrucht en witte chocolade vulling / mango- smoothie ijs

Soesjes € 8,75
gevuld met zoute caramel mousse / bananen-toffee ijs

Pecannoten taartje € 8,75
wortel-yuzu ijs / bospeen / crème fraîche

Cheesecake € 8,75
boerenjongens- en meisjes / advocaat room

Huisgemaakte ijssoorten (3 ijsbollen) € 7,50
onze patissier maakt elke dag vers ijs van de beste natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen:
vanille- / banana-toffee / mango roomijs
per bol € 2,50

Grand Dessert (vanaf 2 pers) p.p. € 9,75

Bonbons van bonbonatelier Limmen ( 4 stuks) € 6,50